Ostoskori

Ruunaan Metsäkoti Oy

Ruunaantie 168
81750 Pankakoski
0405259017
ruunaanmetsakoti@gmail.com
me

Meidän tarina

Ruunaan MetsäKoti Oy on perinteinen vuonna 2021 perustettu perheyritys.

Toimintamme painottuu lähinnä sesonkiaikaan kesälle joten pyöritämme majoitustoimintaa perhe-elämän, omien töiden ja harrastusten ohessa.

Alkuperäinen idea majoitustoiminnasta lähti jo useita vuosia sitten kun katselimme isompaa taloa perheen kasvaessa. Tarkoitus oli aluksi pyörittää pientä aittamajoitusta kesäaikaan, mutta Ruunaan MetsäKodin pihapiiriin ja rakennuksiin ihastuimme hetkessä, oli siis aika laajentaa hieman suunnitelmia. Nyt omistamme 1100m2 "hirsiaittaa" ja majoitustoimintakin on kapasiteetiltaan alkuperäistä suunnitelmaa hieman suurempaa. Jatkamme rakennusten remontointia pikkuhiljaa vanhaa kunnioittaen nykyaikaisiksi ja viihtyisiksi majoitustiloiksi.

Yritystä on tarkoitus tulevaisuudessa kehittää ja kasvattaa ympärivuotiseksi toiminnaksi ja toiveissa on, että yrittäjäpariskunta saa paneutua omaan yritykseen tulevaisuudessa kokoaikaisesti.

Kuvassa yrittäjäpariskunta Annu ja Jukka sekä lapset Pinja, Nea, Eppu ja Tuuli. Asumme koko perhe Ruunaan MetsäKodin pihapiirissä ja toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi meille!

Historiaa

Rakennukset ovat 1948 rakennettuja hirsirakennuksia, joita on laajennettu 1978. Tila palveli alkuperäisesti Ruunaan kansakouluna ja oppilasasuntolana vuosina 1948-1969.

Kansakoulun lakkauttamisen jälkeen tila myytiin Metsätyömieskodin säätiölle joka pyöritti metsätyömieskotia Ruunaalla vuodesta -69 vuoteen -15, jonka jälkeen kiinteistö jäi kaupungin omistukseen ja tyhjilleen.

Nyt upeat rakennukset ja metsän keskellä sijaitseva kaunis pihapiiri on saanut uuden elämän ja tarkoituksen tarjotessaan Ruunaan kävijöille rauhallisen ja luonnonläheisen majoituksen lähellä kaikkia Ruunaan luonnon upeita aktiviteetteja!
ruunaa majoitus

Ruunaan Metsäkoti Oy

Ruunaan MetsäKoti tarjoaa majoitus- ja tilavuokrapalveluita Ruunaalla n. 5km päässä Neitikoskelta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram